هنر آشپزی

دستور هرجور غذایی که فکرش بکنی

هنر آشپزی

دستور هرجور غذایی که فکرش بکنی

  • ۰
  • ۰

اشپز نمونه

تکنیک های آشپزی , کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم چقدر ساده تر انجام دهیم. درست مانند هر چیز دیگری. کافیست به انجام کارها از زاویه ای دیگر نگاه کنیم.

۱- چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟

راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ کدو حلوایی قرار دهید و بجوشانیدش.توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.

۲- چگونه گوشت را نرم کنیم؟

اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت گوشت را در سس مایونز بخیسانید تا نرم شود.

۳- بلال

باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست با یک چاقو تیز ذرت ها را از رویش جدا کنید.

۴- چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟

قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.

۵- چگونه به سادگی زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟

به جای استفاده از وسائل مختلف برای بیرون کشیدن زرده تخم مرغ می توانید با یک بطری پلاستیکی ساده این کار را بکنید. کافیست ورودی بطری را روی زرده نگه دارید و با کمی فشار به اطراف بطری و سپس رها کردن زرده را از روی سفیده به داخل بطری بکشید.

  • ۹۸/۰۴/۱۱
  • Negin Bazargan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی